8 dagen Skivakantie Umhausen

Vanaf:

Umhausen / Otztal - Tirol (1036 – 3340)

Begeleide sklivakantie naar één van de populairste skigebieden,

Met deze wintervakantie bieden wij skiërs een zeer gevarieerd & sneeuwzeker programma aan.Door de ervaring die onze begeleiders de afgelopen jaren met deze combinatiereizen hebben opgedaan weten zij exact wat de leukste plekjes zijn , wat de gasten leuk vinden en daar waar mogelijk zorgen zij ervoor dat de groepen skiers en wandelaars elkaar tussendoor kunnen ontmoeten.
(voor programma wandelaars zie website wandelvakantie)

De skiërs worden dagelijks begeleidt voor vakkundige Nederlandse begeleiidng.
Met de skibus bereikt u binnen een half uur het geweldige skigebied van Sölden. Meer dan 315 km aan skipisten en 75 liften staan hier tot uw beschikking. In overleg met uw begeleider zal afwisselend worden geskied in Sölden. Hochsölden, Obergurgl of Hochgurgl.


Het Oztal in Tirol is één van de grootste en meeste sneeuwzekere wintersportgebieden van Oostenrijk. Met 315 km aan skipisten, meer dan 75 skiliften is het een dorado voor skiërs.
Hier heeft u de keuze uit de skigebieden van Sölden, Hochsölden, Obergurgl, Hochgurgl of zelfs de gletscherksigebieden.Maar ook de langlaufers en wandelaars hebben in het Oztal uitgebreide mogelijkheden zo zijn er meer dan 75 km aan langlaufloipen en ruim 100 km aan winterwandelwegen. In het rustigere en betaalbare Umhausen vindt u de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wintervakantie.Begeleiding
03 februari - wandelen : Romy van Dieren
03 februari - skiën : Jan van Dieren
24 februari - wandelen : Romy van Dieren
24 februari - skiën : Jan van Dieren


Googlemaps wordt geladen