8 dagen Winterspecial Flachau

Vanaf:€ 899 p.p.

Flachau - Ski Amade onbegrends skiplezier!

Skigebied Flachau
Flachau ligt midden in de Skiwelt Amadé die bestaat uit maar liefst 860 kilometer aan piste. Het skigebied is zowel voor beginners als gevorderde skiërs geschikt, aangezien het aanbod groot en gevarieerd is. Het staat in ieder geval vast dat er op de flanken van de bergen van Flachau kampioenen geboren worden. Flachau is namelijk het dorp waar Olympisch kampioen en meervoudig wereldbekerwinnaar Hermann Maier “de Herminator” het skiën leerde. Vandaag de dag runnen zijn ouders er nog altijd een skischool.

Korting géén gebruik van skipas € 150,- p.p.

Après-ski met hoofdletter A
Flachau is al jaren een après-ski bestemming van de bovenste plank. Het bier vloeit er rijkelijk en het is er altijd gezellig. Aan de voet van de Worldcupafdaling ligt één van Oostenrijks bekendste après-ski bars, de Hofstadl.

Wandelen in Flachau
De prachtige natuur rond Flachau ervaar je pas echt goed tijdens een winterse wandeling. De 40 kilometer aan geprepareerde paden lopen dwars door de ongerepte natuur waar deze regio rijk aan is. Verse berglucht en een prachtig winterlandschap, wat wil je nog meer?

Therme Amadé
Is de naam van enorme zwemcomplex van Flachau. Met niet minder dan 11 zwembaden, en alle mogelijk denkbare sauna’s is dit een heerlijke plek om de dag door te brengen voor als u even geen hebt om te skiën.

meer info over Flachau:
http://www.flachau.com/nl/winter/wintervakantie-skivakantie.htmlGooglemaps wordt geladen