Even voorstellen

Even voorstellen

U spreekt ze, u belt ze en u mailt met ze; de medewerkers van Fitál Vakanties. Maar wie is nu eigenlijk wie bij Fitál? We kunnen ons voorstellen dat u het leuk vindt om te weten met wie u contact heeft. Daarom stellen we ons even aan u voor. Tenminste, de medewerkers van het kantoor, want als we het hele team, inclusief alle fietsbegeleiders willen voorstellen, dan hebben we wel een paar pagina’s nodig.

Henneke Mullenberg

Voor mijn stage ben ik 4 jaar geleden begonnen bij Fitál Vakanties en dat is mij zo goed bevallen dat ik eigenlijk gewoon ben blijven zitten. Eigenlijk is alles leuk; het verkopen van reizen, aanvragen van de kamers bij de hotels en natuurlijk het klantencontact.

Marjan van Dam

Ik werk met veel plezier als reserveringsmedewerker bij Fitál Vakanties. Een van mijn hobby’s is dan ook het maken van reizen. Door eigen ervaringen te delen met klanten krijg je enthousiasme en spontane verhalen. Juist dit persoonlijke aspect spreekt mij erg aan.

Ada de Munck

Ik heb letterlijk van mijn hobby mijn werk gemaakt. Naast mijn parttime baan als onderwijzeres werk ik ook deeltijd basis bij Fitál Vakanties. Niet alleen organiseer ik de vakanties die in de gids staan, ik ga zelf ook mee als fietsbegeleiding. Vraag mij niet om mijn voorkeur want fietsen is altijd al leuk, en zeker in een mooie omgeving.

Hillegonde van Vliet

Het organiseren van vakanties zit echt in mijn bloed, niet gek want het is me met de paplepel ingegeven. Ik ben er dan ook trots op dat wij in 2018 het 15-jarig jubileum van Fitál Vakanties vieren. Fitál is een hechte familie met veel trouwe klanten en een enthousiast team op kantoor.

Naast het vaste team kunt u ook Barbara Kroos, Theo van 't Hof, Linda van der Net en Patrick Pongracz aan de telefoon krijgen om samen met u uw volgende vakantie te bespreken.

Openingstijden kantoor

Tijdens kantooruren bent u van harte welkom om uw vakantie te bespreken en vragen te stellen over uw vakantie.

Fitál Vakanties
van Hennaertweg 4
2952 CA ALBLASSERDAM

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag : 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag : 09.30 - 12.30 uur